Assessment psycholoog (32 uur per week)

PKG Bedrijfspsychologen komt graag op korte termijn in contact met psychologen die enkele jaren ervaring hebben met psychologisch onderzoek / assessment onderzoek.

Over PKG Bedrijfspsychologen
PKG Bedrijfspsychologen ondersteunt bedrijven bij de selectie van nieuwe medewerkers en het behouden en ontwikkelen van talent dat al in huis is. Dat doen we op een persoonlijke manier en met veel aandacht voor kwaliteit en een goede dienstverlening.
Het team bestaat uit drie psychologen en twee psychologisch assistenten. De sfeer is informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap.

Over de functie
Een specialisme van ons is het uitvoeren van psychologisch veiligheidsonderzoek voor veiligheidsfuncties in de spoorwereld. Daarnaast zal je ingezet worden op assessment onderzoeken. Onderdelen hierbij zijn: interview, beoordelen van rollenspellen, spelen van rollen en schrijven van rapporten. Je kunt ook bijdragen aan het ontwikkelen van bijvoorbeeld nieuwe assessment opdrachten en research activiteiten.
Het accent in je werk ligt op psychologisch onderzoek, maar voor psychologen met een relevante achtergrond zijn er ook mogelijkheden om te participeren in het begeleiden / coachen van werknemers met psychische klachten.
We vinden het belangrijk dat je in staat bent het vertrouwen te winnen van uiteenlopende mensen, deskundigheid uitstraalt, klanten aan je weet te binden en naar buiten treedt als één van de gezichten van PKG Bedrijfspsychologen.

In eerste instantie bieden we een jaarcontract aan, waarbij de intentie is om dit om te zetten naar een vaste aanstelling.

Waar zijn we naar op zoek
Afgeronde universitaire opleiding psychologie (bijvoorbeeld A &O), kennis van testtheorie,  gericht op een zorgvuldige en afgewogen beoordeling, sterk kwaliteitsbesef, adviesvaardigheden, initiatiefrijk, affiniteit met computers is welkom, open en positieve instelling, gevoel voor humor, in een klein en informeel team kunnen functioneren.

Informatie
Heb je interesse en behoefte aan telefonisch contact? Neem dan contact op met Wietse Gerkema, telefoon 0343-528503. 

Interesse
Je sollicitatiebrief en cv kun je richten aan Wietse Gerkema: wgerkema@pkgpsy.com
De procedure bestaat uit twee gesprekken en een assessment onderzoek.

 

 

Top