Een nieuwe collega!

Sinds november ben ik het team van PKG komen versterken als psycholoog. Na het afronden van de masteropleiding Arbeids- & Organisatiepsychologie wilde ik mij verder ontwikkelen binnen de wereld van assessmentonderzoeken en hiervoor is alle ruimte binnen PKG.

Voordat ik bij PKG startte, heb ik ervaring mogen opdoen als psychologisch assistent. Zo begeleidde ik kandidaten gedurende de testdag en zorgde ik dat alle testmateriaal op orde was. Ik heb hierdoor van dichtbij meegemaakt hoe kandidaten een testdag ervaren en vond het erg leuk om ze hierin zo goed mogelijk te begeleiden. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure heb ik bij PKG ook zelf een assessment moeten doen en zo kunnen ervaren hoe kandidaten hier een testdag meemaken. Het was een lange dag vol verschillende testen, maar ik heb het als heel ontspannen en interessant ervaren!
Daarnaast ben ik werkzaam geweest binnen de recruitment. Hier heb ik onder andere ervaring mogen opdoen in gespreksvoering. Al deze eerdergenoemde ervaringen kan ik toepassen in mijn huidige functie als psycholoog bij PKG. Hier houd ik me bezig met het uitvoeren van psychologische veiligheidsonderzoeken voor spoorveiligheidstaken en assessmentonderzoeken. Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en vind het een leuke uitdaging om middels een assessment kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden van iemand in kaart te brengen. 
In mijn vrije tijd geniet ik graag van de zon (op een terras of met een goed boek op het balkon), houd ik van koken en gezellig samen eten met vrienden en dans ik graag.

Wat mij zo aanspreekt aan werken bij PKG is dat het streven naar kwaliteit en een goede dienstverlening voorop staat. Een persoonlijke benadering waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen zich welkom voelt. Dit heb ik vanaf dag 1 bij PKG ervaren en daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij!

Ik ben vier dagen per week bij PKG te vinden. Wie weet tot snel!

Top