Even voorstellen: Corien Reus

Mijn naam is Corien Reus. Sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij PKG als psychologisch assistent. Momenteel ben ik eerstejaars studente psychologie aan de Universiteit van Utrecht en ben ik bezig om mezelf klaar te stomen als toekomstig psycholoog. Werken binnen PKG bedrijfspsychologen is een unieke kans om alvast een kijkje te nemen in deze wereld.

Ik woon sinds kort samen met mijn vriend in Soest en we hebben een kat genaamd Billie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met voeding. Voorafgaand aan mijn huidige studie heb ik dan ook een aantal jaar voeding gestudeerd en ik probeer mijn opgedane kennis toe te passen in mijn dagelijks leven. Ook heb ik sinds kort mijn camera opgehaald bij mijn ouders en wil ik de fotografie weer gaan oppakken.

Vorig jaar heb ik een jaar fulltime gewerkt binnen het recruitment. Ik had hier mijn eigen pool met kandidaten en was samen met mijn team verantwoordelijk voor het vinden van een passende (studenten)baan. Het leukste aan deze functie vond ik het om de gehele dag in contact te zijn met mensen. Als psychologisch assistent binnen PKG-Bedrijfspsychologen ben ik het eerste aanspreekpunt voor de kandidaten en klanten, en ook hier is er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Daarnaast begeleid ik kandidaten bij de verschillende psychologische testen en ben ik verantwoordelijk voor de planning.

Ook is het heel leuk en leerzaam om nauw samen te werken met de psychologen: Winnie, Ilse en Wietse. PKG bestaat uit een klein team van ervaren psychologen. Dit zorgt voor een prettige, ontspannen werksfeer. Er is altijd ruimte voor een praatje, en iedereen zal er alles aan doen om het beste resultaat te behalen. Kwaliteit staat dan ook altijd voorop.

Top