Even voorstellen: Jan Bos

Mijn naam is Jan Bos. Als geboren Brabander ben ik drie jaar geleden naar Utrecht verhuisd om het leven als student van start te laten gaan. Na lang wikken en wegen over welke studie me het meest aansprak, kwam ik tot het besluit: psychologie is waar ik me de aankomende jaren aan ga wagen. En dan komt een kans om een kijkje in de keuken te nemen van een echt psychologisch bedrijf natuurlijk gelegen. In februari 2024 heb ik dan ook kunnen starten als psychologisch assistent bij PKG Bedrijfspsychologen.

Naast studeren en werken vind ik het vooral belangrijk (en leuk) me bezig te houden met sporten. Op zaterdagmiddagen ben ik daarom vaak te vinden op de plaatselijke FC van Utrecht en omstreken, probeer ik fit te blijven door de sportschool zo nu en dan op te zoeken en houd ik van nieuwe sporten uitproberen (momenteel is boksen aan de beurt).

Het leukst aan het werk bij PKG vind ik dat ik het eerste aanspreekpunt voor de kandidaten ben. Ondanks dat ik geen moment stilte heb in huis, doordat er altijd wel één van mijn 10 huisgenoten thuis is, krijg ik nog steeds veel energie van het contact met mensen hier bij PKG Bedrijfspsychologen. De informele sfeer zorgt voor een prettig samenwerken, terwijl leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staan.

Top