PKG beoordeeld met een 8,2!

Met regelmaat ontvangen wij potentiële leerlingen voor de opleiding tot machinist aan het STC in Rotterdam. Voordat zij aan de opleiding kunnen starten, dienen zij onder andere een psychologisch veiligheidsonderzoek te doorlopen. Wij waren benieuwd hoe zij dit onderzoek bij ons ervaren en daarom konden zij de afgelopen periode hierover anoniem een enquête invullen. In totaal hebben 59 kandidaten de enquête ingevuld.
Uit de resultaten blijkt dat deelnemers ons als totaalcijfer gemiddeld een 8,2 geven, waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn! De meerderheid is zeer tevreden over het telefonisch contact en het inplannen van de onderzoeken, de ontvangst en testbegeleiding op de dag zelf en de ruimtes waarin de tests gemaakt worden. Deelnemers gaven onder andere de volgende feedback:

“Heel vriendelijk aan de telefoon”.
“Duidelijk en snel geregeld”.
“Het was duidelijk en ik wist precies wat ik moest doen, wat ik moest meenemen en waar het was”.
“Ik werd vriendelijk ontvangen en voelde me welkom. Er werd je gewoon 1 op 1 uitgelegd wat je allemaal kreeg”.
“Ik wist wat er van mij gevraagd werd en de omgeving is rustig”.

Verder blijkt onder andere dat een kleine meerderheid van de deelnemers naar de open dag van STC is geweest. Iets meer dan de helft van de deelnemers was jonger dan achttien jaar.

De individuele testruimtes worden over het algemeen als prettig ervaren. Uit de resultaten komen ook een aantal verbeterpunten naar voren, onder andere over te grootte van de testruimtes en de routebeschrijving. We gaan ons verdiepen in de verbeterpunten en bekijken wat we kunnen aanpakken, om zo te zorgen voor een nog prettiger verloop van het psychologisch veiligheidsonderzoek.

In 2020 werden de psychologische veiligheidsonderzoeken bij ons door kandidaten al beoordeeld met een 8,3 gemiddeld. We zijn dan ook heel blij dat potentiële STC-leerlingen de veiligheidsonderzoeken bij ons ook zo hoog beoordelen, met een 8,2 gemiddeld!

Natuurlijk staan wij altijd open voor verbetering van onze dienstverlening. Heb je feedback of ideeën die je graag met ons wil delen? Hierover kun je ons mailen via info@pkgpsy.com. We zien je reactie graag tegemoet! 

Top