PKG Bedrijfspsychologen blijft open! 

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep en zorgt voor veel onzekerheid.

We krijgen de laatste tijd regelmatig vragen over het al dan niet doorgaan van onze begeleiding en onderzoeken. We geven graag duidelijkheid en uitleg over onze maatregelen.

We kunnen ons voorstellen dat er juist in deze tijd behoefte is aan begeleiding en ondersteuning. De  afgelopen tijd hebben we goede ervaringen opgedaan met begeleiding via video-call. Als zowel de cliënt als de psycholoog gezond zijn, blijft het ook mogelijk om voor begeleiding naar PKG Bedrijfspsychologen te komen.

Met passende maatregelen is uitvoering van psychologisch onderzoek en assessment onderzoek op een verantwoorde manier op onze locatie mogelijk.  Voor opdrachtgevers kan het belangrijk zijn dat een psychologisch veiligheidsonderzoek op korte termijn ingepland kan worden. Die mogelijkheid willen we graag blijven bieden. Een psychologisch veiligheidsonderzoek kan niet online afgenomen worden.

Uiteraard houden we ons aan alle hygiëne-adviezen van het RIVM die nu gelden.

In onze praktijk hebben we de nodige maatregelen genomen:

  • We zijn zelf met een beperkter aantal medewerkers aanwezig. Een deel werkt thuis.
  • Bij PKG maken kandidaten de tests in een eigen testruimte, zodat er geen contact is met andere kandidaten.
  • Er zijn meer wachtruimtes beschikbaar, zodat kandidaten ook tijdens pauzes niet samen in één ruimte hoeven te zitten.
  • Na afloop van elke testafname wordt de testruimte goed schoongemaakt.
  • In de uitnodiging benadrukken wij dat mensen niet moeten komen wanneer ze (milde) klachten hebben. Annuleringskosten zijn dan niet van toepassing. Ook geven we aan dat eventuele extra personen / begeleiders in deze periode niet welkom zijn in ons pand.

Wij wensen iedereen het beste toe in deze lastige tijd en vooral een goede gezondheid!

Top