Assessment psycholoog (32-40 uur)

PKG Bedrijfspsychologen is op zoek naar een ervaren assessment psycholoog. Ben je toe aan meer verantwoordelijkheid, dan is dit een mooie kans!

 

Over PKG Bedrijfspsychologen

PKG Bedrijfspsychologen ondersteunt bedrijven bij de selectie van nieuwe medewerkers en het behouden en ontwikkelen van talent dat al in huis is. Dat doen we op een persoonlijke manier en met veel aandacht voor kwaliteit en een goede dienstverlening.

Het team bestaat uit drie psychologen en twee psychologisch assistenten. De sfeer is informeel, er is veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap en aandacht voor een goede werk-privé balans.

Een specialisme van ons is het uitvoeren van psychologisch veiligheidsonderzoek voor veiligheidsfuncties in de spoorwereld. Dit zorgt voor een stabiele en gezonde basis voor de bedrijfsvoering. Ook voeren we assessment onderzoeken uit en bieden we begeleiding/coaching aan voor werknemers met psychische klachten.

 

Over de functie

Het accent in je werk ligt op psychologisch onderzoek/assessment onderzoek, maar voor psychologen met een relevante achtergrond zijn er ook mogelijkheden om te participeren in het begeleiden/coachen van werknemers met psychische klachten.

We vinden het belangrijk dat je in staat bent het vertrouwen te winnen van uiteenlopende mensen, deskundigheid uitstraalt, klanten aan je weet te binden en naar buiten treedt als één van de gezichten van PKG Bedrijfspsychologen.

 

Waar zijn we naar op zoek

Afgeronde universitaire opleiding Arbeids-en Organisatiepsychologie, tenminste 5 jaar ervaring, bij voorkeur affiniteit met testontwikkeling en research, gericht op een zorgvuldige en afgewogen beoordeling, sterk kwaliteitsbesef, adviesvaardigheden, initiatiefrijk, open en positieve instelling, gevoel voor humor en in een klein en informeel team kunnen functioneren.

 

Interesse

Heb je interesse en behoefte aan telefonisch contact? Neem dan contact op met Wietse Gerkema, telefoon 0343-528503. ’s Avonds kun je me mobiel bereiken op 06-39798916, bij voorkeur tussen 20.00 en 21.30 uur.

Je brief en cv kun je richten aan Wietse Gerkema: wgerkema@pkgpsy.com

Een assessment onderzoek maakt deel uit van de procedure.

 

Top