Vacatures psychologisch assistent (bijbaan - 8 uur per week & tijdelijke vervanging wegens zwangerschapsverlof - 24 uur per week)


Student A&O psychologie en op zoek naar een relevante bijbaan? Wij zijn op zoek naar een werkstudent die ons de komende maanden op vrijdagen wil komen ondersteunen! 

Daarnaast zijn we op zoek naar vervanging vanwege zwangerschapsverlof: drie dagen per week in de periode mei tot september.

Je begeleidt kandidaten die in verband met een sollicitatie of loopbaanvraag bij PKG Bedrijfspsychologen getest worden. Je bent gastheer/gastvrouw en geeft op een prettige en duidelijke wijze uitleg bij de tests. Daarnaast heb je telefonisch contact met opdrachtgevers en kandidaten, bijvoorbeeld over de planning van onderzoeken. Je bent verantwoordelijk voor administratieve taken, zoals het uitnodigen van kandidaten en het maken van planningen voor een onderzoeksdag. De functie is afwisselend en biedt ruimte voor zelfstandigheid en initiatief. Je werkt samen in een klein en gemotiveerd team.

Wat vragen wij?

  • (bezig met) opleiding hbo toegepaste psychologie of wo psychologie (vacature bijbaan). Voor de vacature voor tijdelijke vervanging wegens zwangerschapsverlof vragen wij een afgeronde havo/mbo 4 opleiding.
  • Je hebt een open en positieve houding, bent klantgericht, flexibel, accuraat en je beschikt over een goede planningsvaardigheid.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.

Over PKG Bedrijfspsychologen
PKG Bedrijfspsychologen ondersteunt bedrijven bij de selectie van nieuwe medewerkers en het behouden en ontwikkelen van talent dat al in huis is. Dat doen we op een persoonlijke manier en met veel aandacht voor kwaliteit en een goede dienstverlening.
Het team bestaat uit drie psychologen en twee psychologisch assistenten. De sfeer is informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap.
Ook voeren we assessment onderzoeken uit en bieden we begeleiding/coaching aan voor werknemers met psychische klachten. Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van station Driebergen-Zeist en is goed bereikbaar met het OV.

Interesse
Heb je interesse? We ontvangen heel graag je brief en cv. Deze kun je richten aan Wietse Gerkema: wgerkema@pkgpsy.com. Heb je vragen? Bel dan gerust naar (0343) 52 85 00.

De verdeling van de uren over beide vacatures is redelijk flexibel en we denken hierin graag met je mee. Ben je bijvoorbeeld als student erin geïnteresseerd om 16 uur per week te komen werken? Laat het ons weten! 

Wie weet tot snel!

Top